Podjetje INVITRA d.o.o. je uradni zastopnik firme J. WAGNER GmbH za področje Slovenije. Začetki sodelovanja med podjetjema segajo v leto 1978, kar pomeni več desetletij izkušenj na področju površinske zaščite z mokrimi in prašnimi barvami. V zadnjih dvajsetih letih si je podjetje INVITRA d.o.o. prislužilo tudi več priznanj za najboljšega zastopnika na področju centralne, srednje in vzhodne Evrope.

Poleg osrednjega zastopstva za podjetje WAGNER, zastopamo tudi podjetji HERAEUS Noblelight GmbH in podjetje KZ spol.s.r.o.

Glavne dejavnosti podjetja so:

  • prodaja sistemov, aparatov in rezervnih delov WAGNER za površinsko zaščito
  • prodaja IR (infra rdečih) grelcev, modulov in krmilnikov podjetja HERAEUS za industrijsko uporabo
  • prodaja peči KZ spol za ekološko termično obdelavo – sežiganje obešal
  • svetovanje s področja površinske zaščite in toplotne obdelave
  • pooblaščeni servis

Vsem našim strankam – partnerjem nudimo rešitve in svetovanje pri izboru prave tehnologije. Ko najdemo optimalno rešitev, dobavimo ustrezno opremo, ki jo kasneje vzdržujejo naši izšolani serviserji z dolgoletnimi izkušnjami.

Naša oprema se uporablja  praktično v vseh vejah gospodarstva: lesno in metalno predelovalna industrija, mizarji in proizvajalci pohištva, proizvajalci bele tehnike, kmetijske mehanizacije, toplotne tehnike in transportnih sredstev, gradbeništvo, ladjedelnice, železnice in telekomunikacije, slikopleskarji, usluge površinske zaščite, prehrambena industrija itd.

Invitra d.o.o.
Cesta Ljubljanske brigade 23
1000 Ljubljana
Slovenija
051 410 106
01 51 83 024
01 510 83 58
invitra@siol.net

Pišite nam