Heraeus Noblelight

Razvoj, proizvodnja in trženje posebnih virov svetlobe

Heraeus Noblelight GmbH je s sedeži podjetja v Ameriki, Veliki Britaniji, Franciji, Kitajski, Avstraliji in Porto Riku eden vodilnih proizvajalcev posebnih virov svetlobe. Razvijajo, proizvajajo in tržijo infrardeče grelce in ultravijolične žarnice za številne aplikacije v proizvodnji, industrijskih procesih, varovanju okolja, medicini in kozmetični industriji ter za raziskave in analizo novih tehnologij.

Vsestranskost in tehnološka dovršenost njihovih izdelkov prepriča mnogo strank v avtomobilski industriji, strojenju, laserskih in vodnih obdelavah, analitičnih aparaturah, tisku in številnih drugih. Podjetje Heraeus Noblelight odlikuje predvsem zavezanost do popolnih in celovitih rešitev za njihove stranke. Izkušeni inženirji tesno sodelujejo s strankami z namenom, da bi jim ponudili popoln izdelek za njihove specifične  potrebe in želje. Ti inženirji niso le strokovnjaki za žarnice temveč do potankosti razumejo in poznajo parametre in delovanje številnih aplikacij. Testni centri po celem svetu pa omogočajo vso potrebno tehnično podporo.

Podjetje Heraeus Noblelight je bilo ustanovljeno leta 1992 z namenom združiti UV in IR aktivnosti in produkte skupine Heraeus. Tradicija teh produktov sega v leto 1904, ko je Heraeus izumil UV žarnico in v petdeseta, ko je podjetje razvilo IR tehnologijo.

Kot podjetje v privatni lasti, Heraeus Noblelight konstantno investira v razširitev svoje globalne proizvodnje in prodajne mreže za nadaljnjo rast. Zadovoljne stranke so najpomembnejši motivator za stalen razvoj novih tehnologij. Velik delež inovativnih proizvodov in stalen razvoj novih aplikacij pa so dokaz za takšno strategijo podjetja.

Heraeus Noblelight GmbH, ki ima sedež v Hanau v Nemčiji in hčerinska podjetja v Ameriki, Veliki Britaniji, Franciji, Kitajski, Avstraliji in Puerto Ricu, je tehnološko in tržno vodilno podjetje v proizvodnji specialnih svetlobnih virov. Podjetje je v privatni lasti in ima že več kot 155 letno tradicijo. Njihov posel vključuje žlahtne kovine, senzorje, zobozdravstvene in medicinske produkte, kvarčno steklo in specialne svetlobne vire.