Heraeus infrardeči moduli

Pripravljeni za montiranje v grelne sisteme, optimizirani za vaše aplikacije.

Heraeus infrardeči modulni sistemi, pripravljeni za montiranje v grelne sisteme, so optimizirani za vaše aplikacije. V njih se vgrajuje kvalitetne Heraeus grelce, kot opcijsko pa lahko naročite tudi kontrolno enoto. Heraeus infrardeči grelni moduli so zmeraj optimizirani za uporabnikov proces. Obstajata dve osnovni različici Heraeus modulov:

  1. Grelni moduli, ki so sestavljeni iz enega ali več IR grelcev in so nameščeni v primerno (standardno) ohišje. Ponavadi so povezani s terminalom, ki je nameščen na zadnji strani enote.
  2. Sistemske rešitve, ki so sestavljene iz modula in krmilne enote in so narejene za zahteve individualnih procesov.

Heraeus ponuja celovit inženirski servis od analiz procesa do montaže in zagona sistema.

IR modul M 110

M 110 je modul iz Heraeusa, ki omogoča zelo enostavno uporabo, upravljanje in montažo. Z M 110 je infrardeča toplota transportirana hitro in enostavno, še posebno pri produktih, ki potrebujejo površinsko segrevanje. Te module sestavljajo infrardeči grelci s primerno valovno dolžino in zlatim reflektorjem, ki podvoji učinkovitost radiacije. Moduli M 110 so primerni tudi za nadgradnjo v obstoječih sistemih in so glede na dolgo življenjsko dobo stroškovno učinkoviti. Vsak modul M 110 ima grelno površino široko 110 mm in je na voljo v različnih dolžinah glede na željeno ogrevalno dolžino. Za daljše grelne površine se lahko uporabi več modulov M 110, ki se jih montira enega zraven drugega.

MX moduli

Poleg modula M 110, Heraeus ponuja široko paleto modulov, ki ustrezajo posebnim procesom in zahtevam. Gre za serijo MX modulov, ki so narejeni na podlagi induvidualnih zahtev in potreb posameznih aplikacij. Tako vam pri Heraeusu naredijo tudi ukrivljene module vseh velikosti, module s posebnimi prezračevalnimi odvodi za prisilno hlajenje in številne druge različice, ki ustrezajo posameznim zahtevam.

Več o Heraeus modulih